Om oss

Hello Actors startades i februari 2015 – av skådespelare för skådespleare.

Vårt syfte är att hjälpa skådespelare på alla nivåer att utveckla sina karriärer.  Genom våra årliga evenemang skapar vi en plattform för skådespelare att knyta kontaker, skapa jobbmöjligheter och uvecklas, i en miljö där skådespelare kan möta branschens elit och likasinnade. Våra event hjälper skådespelare att skapa sina egna förutsättningar för att utveckla sin karriär, både i Sverige och internationellt.

VILKA ÄR VI?

michael

Michael Hillberg är utbildad i klassisk teater vid London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) i London och utbildad filmskådespelare vid International School of Screen Acting (ISSA) i London samt The Australian Film and Television Academy (TAFTA) i Sydney. Han började arbeta som skådespelare vid 15 års ålder och har bland annat arbetat med produktionsbolag och TV-kanaler såsom Warner Brothers, Marv Films, Jarowskij, TV4 och SVT på produktioner såsom ”King Arthur: Legend of the Sword”, ”Eddie the Eagle”, ”Welcome to Sweden” och ”Finaste Familjen” bland annat. Michael är yrkesverksam som skådespelare, voice over-artist och programledare. För mer info besök www.michaelhillberg.com

Joy-Wahlberg-086-RETOUCHED-colour-10x8

Joy Wahlberg är utbildad skådespelerska vid The Actors College of Theatre and Television (ACTT) i Sydney och har studerat vid MET Film School i London. Hon har därefter medverkat i långfilms-, kortfilms- och reklamfilmsproduktioner, bland annat i ”Maria Wern”. Förutom sin passion för skådespeleri, har Joy ett stort intresse för att arbeta bakom kameran. Hon har redigerat och regisserat både reklamfilmer och dokumentärfilm.

9T2A5253

Helena Hillberg är utbildad i klassisk teater både i Sverige och utomlands samt utbildad filmskådespelerska vid International School of Screen Acting (ISSA). Hon har medverkat i engelska TV-produktioner, reklamfilmer, musikvideor, webbproduktioner, för bland annat Systir Productions Ltd, 2002 Studios Ltd samt även medverkat i svenska produktioner såsom Jarwoskijs ”Finaste Familjen”. Helena har haft huvudrollerna i svenska teateruppsättningar som ”Fröken Julie” och ”Bandet” av A. Strindberg samt spelat Nina i ”Måsen” av A. Tjechov. Hon har en grundutbildning som musikalartist och har spelat huvudrollerna i ”Snövit”, ”Moulin Rouge” och ”Annie”. I dag är Helena yrkesverksam som skådespelerska och voice over-artist.

Hello Actors består av ett tajt team som jobbar hårt för att alla besökare ska få ut så mycket som möjligt av våra evenemang!